Ke 27.12.2017:

Lippukunnan purkaminen tulee lopullisesti voimaan, koska myös 27.12. pidetty  II purkukokous kannatti yksimielisesti yhdistyksen purkamista.


13.12.2017:

Toiminnan hiipumisen johdosta Keronkävijät ry:n hallitus kutsuu koolle 2.  ylimääräisen jäsenkokouksen ke 27.12.2017 partiokololle alkaen klo 18.30. Kokouksessa käsitellään lippukunnan purkamista. Mikäli myös tässä kokouksessa purkupäätös saa sääntöjen edellyttämän kannatuksen, lippukunnan purkaminen tulee lopullisesti voimaan.

Virallinen kokouskutsu on asetettu lippukunnan ilmoitustaululle 7.12.2017

 

--------------------------------------

 

10.9.2017:

Toiminnan hiipumisen johdosta Keronkävijät ry:n hallitus kutsuu koolle  ylimääräisen jäsenkokouksen ma 18.9.2017 partiokololle alkaen klo 18.30. Kokouksessa käsitellään lippukunnan purkamista. Purkaminen voi sääntöjen mukaisesti toteutua, mikäli vielä toinenkin jäsenkokous, joka voidaan järjestää aikaisintaan kuukauden kuluttua edellisestä, päätyy samaan ratkaisuun.

Virallinen kokouskutsu on asetettu lippukunnan ilmoitustaululle 10.9.2017

- Kokouksen tulos: Kokous päätyi kannattamaan lippukunnan purkamista. Seuraavan kokouksen ajankohta ilmoitetaan vähintään viikkoa ennen kyseistä kokousta.

-----------

 

Keronkävijöillä ei tällä hetkellä ole toimivia ryhmiä, eikä se voi ottaa uusia jäseniä.

Partiotoimintaa Hakunilan suuralueella: www.sotungintuliketut.fi


 

VANHAA TIETOA:

Keronkävijät pähkinänkuoressa!

 

Keronkävijät on Vantaalainen sekalippukunta Länsimäestä. Toiminta-aluettamme on etupäässä Länsimäki, Rajakylä ja Vaarala lähialueineen. Jäseniä vuonna 1980 perustetussa lippukunnassamme on noin 40.

Kiinnostaako partiotoiminta?

Partio on monipuolinen harrastus, jossa uuden oppiminen tapahtuu itse tekemällä ja kokemalla mukavien kavereiden seurassa. Partio opettaa arjen taitoja, ryhmässä toimimista ja toimeen tarttumista. Meillä nuorimmat jäsenet ovat 7-vuotiaita, eikä yläikarajaa tunneta.

Meillä toimivat ryhmät

Keväällä 2015 lippukunnassamme toimi yksi sudenpentulauma, yksi seikkailijaryhmä, yksi tarpojaryhmä ja yksi samoajaryhmä. Ikäkausista ja niiden toiminnan sisällöstä voit lukea tarkemmin esim. sivulta

http://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/mita-partio-on

Uusi sudenpentulauma on käynnistymässä syksyllä tuorein vetäjävoimin, ja ryhmässä on vielä tällä hetkellä tilaa muutamille noin 8-vuotiaille tytöille tai pojille. Koska ohjelma aloitetaan aivan alusta, mukaan voi hyvin tulla vaikkei tietäisi partiosta vielä mitään!

Kaudella syksy 2015 - kevät 2016 tarpoja- ja samoajaryhmät ovat jatkamassa vanhalla kokoonpanolla.

Seikkailijaryhmän käynnistyminen syyskaudella näyttää valitettavasti tällä erää johtajapulan vuoksi epätodennäköiseltä.

Myös nuoret ja aikuiset ovat tervetulleita!

Kaipaamme edelleen täydennystä johtajistoomme, jotta voisimme tarjota partiota kaikenikäisille lapsille. Jos olet 15v. täyttänyt reipas ja vastuuntuntoinen nuori tai aikuinen, ja haluaisit antaa viikottain (tai ainakin joka toinen viikko) noin 1-2 tuntia aikaasi hyvän harrastuksen tarjoamiseksi muille, ota rohkeasti yhteyttä - tarkemmat yhteystiedot täältä. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä partiolla on kattava kurssitarjonta ja ohjelmamateriaalit.

Ajankohtaista

Sudenpentu- ja seikkailijaryhmien toiminta
Kevätkauden 2017 päättyessä oli tavoitteena pystyä käynnistämään sudenpentu- ja/tai seikkailijaryhmät syyskaudeksi, mutta koska ryhmien vetäjiksi ei ilmoittautunut vapaaehtoisia, ryhmät eivät ole päässeet käynnistymään.
10.09.2017 Iikka

TGV:n ohjelma netissä
Kevään 2014 tuore partio-ohjelma löytyy sivulta Ryhmät -> TGV.
12.02.2014 Juha

Hiihtolomat 17-21.2.
Hiihtolomaviikolla ei ole partiotoimintaa! Hyvää lomaviikkoa kaikille!
10.02.2014 Juha